Alle Kategorier
Om Oss

Om Oss

Hjem> Om Oss

Selskapet profil

undefined

Giaber-selskapet består av et team av høyt kvalifiserte laterale tenkere med en lidenskap for ingeniørfag. Det erfarne teamet som har jobbet i sektorene utvikling, produksjon, igangkjøring og service i over 25 år nå, lytter nøyaktig til det du har å si. Fordi du kan utvikle kundefokuserte løsninger bare du forstår kravene.

Giaber-selskapet har sitt hovedkontor i XIAN SHAANXI, KINA. Takket være sin omfattende pool av veltrente og dyktige medarbeidere og ingeniører, tilbyr XIAN en avgjørende plasseringsfordel for våre ingeniørtjenester. Prototyper er designet og produsert direkte i SHAANXI. Produksjonen utføres av eksterne produksjonspartnere i ZHEJIANG og i GUANGZHOU.

Aktivitetene til selskapet GUANGZHOU er konsentrert til forretningsutvikling, markedsføring, service, rådgivning, prosjektutvikling og prosjektledelse for energilagringssystemer og systemer for fornybar energi.

Virksomheten til Shenzhen-selskapet er hovedsakelig engasjert i utvikling, markedsføring og prosjektgjennomføring av multifunksjonelle landbruks-UAV og intelligent jordbrukslandsystem.

Aktivitetene til Shaanxi-selskapet er ansvarlig for design, produksjon og promotering av Nuclear Radiation Detector, og har allerede satt en rekke bærbare detektorer på markedet.

Teknologien speiler tidsånden. Teknologi viser fremgang. Det får ting i bevegelse, gir en dynamikk og det inspirerer deg. Uansett om du ønsker å sette dine tekniske ideer på papir, ønsker å implementere et konsept for kraftelektronikk, drivsystemer eller energilagringssystemer eller om du vil bygge en berg-og-dal-bane – vårt mål er å presentere deg for en innovativ og økonomisk løsning . Når vi gjør det, bruker vi de beste ingeniørene, toppmoderne programvare, førsteklasses og pålitelige komponenter og moroa vi får ut av teknologi.

VÅRE FABRIKK

Hot kategorier